Find din nye elcykel fra Gazelle, Victoria og Riese & Müller i Glostrup

Kvalitets elcykler fra Gazelle, Victoria og Riese & Müller

I 2012 startede jeg min cykelforretning i Glostrup. Dengang havde jeg én elcykel i butikken. Siden da er elcykel markedet eksploderet. I dag kan du hos BG-Cykler finde et imponerende udvalg af elcykler i Glostrup. Så hvis du leder efter en ny elcykel, står jeg klar til at finde den elcykel fra Gazelle, Victoria eller Riese & Müller, som passer til dit behov.

Jeg er stolt af at præsentere et bredt udvalg af herre-, dame- og unisexmodeller inden for sport, touring og hverdagsbrug. Med mit omfattende udvalg på op til 80 forskellige elcykler i udstillingen er jeg sikker på, at du vil finde den perfekte elcykel, der opfylder dine behov og præferencer.

Jeg fører elcykler af høj kvalitet fra Gazelle, Victoria og Riese & Müller. Disse mærker er kendt for deres ekspertise inden for elcykelproduktion og deres fokus på komfort, ydeevne og stil. Ud over traditionelle elcykler tilbyder jeg også Speed Pedelec-modeller fra disse mærker. Disse modeller kan assistere op til 45 km/t.

Føl dig tryg inden du bestemmer dig

Hos BG-Cykler ønsker jeg, at du føler dig tryg ved dit valg af elcykel. Derfor tilbyder jeg altid prøveture på de modeller, der er tilgængelige i min butik. Hvis du har brug for en længere prøvetur, har du også mulighed for at låne en elcykel i op til 24 timer. Vær opmærksom på, at der er en selvrisiko på 5000 kr. ved tyveri under lån af en elcykel.

Kom og besøg min butik, hvor jeg gerne vil have en samtale med dig og besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have om elcykler. Så får du også muligheden for at prøve de forskellige modeller fra Gazelle, Victoria og Riese & Müller, og opleve komforten, ydeevnen og fornøjelsen ved at køre elcykel.

Min beliggenhed på Hovedvejen 110 i Glostrup giver mig mulighed for at betjene kunder fra Glostrup, Albertslund, Brøndby, Rødovre, Hvidovre, Herlev og Tåstrup. Jeg ønsker at tilfredsstille alle mine nuværende og fremtidige kunder i disse områder med kvalitetselcykler og førsteklasses service.

For at holde dig opdateret med hvad der sker i min butik, anbefaler jeg dig at følge min Facebook-side. Her kan du få indsigt i de seneste nyheder.

Vil du prøve en Gazelle eller Victoria elcykel?

Du er velkommen til at kontakte mig i dag enten ved at ringe på telefonnummeret (+45) 43 43 45 44 eller ved at sende en e-mail på bg-cykler@youmail.dk. Jeg står klar til at besvare eventuelle spørgsmål, give dig mere information eller hjælpe dig med at bestille din Gazelle, Victoria eller Rise & Müller elcykel. Hos BG-Cykler er jeg klar til at imødekomme dine cykelbehov ved at tilbyde kvalitetsprodukter og førsteklasses service. Hos BG-Cykler har vi vores eget cykelværksted. På vores værksted Vi reparerer eller servicerer de fleste cykler og elcykler. Velkommen til BG-Cykler – din pålidelige cykelforretning i Glostrup.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os